Dejan Božić na konferenciji HYDRO 2017

HYDRO2017_BOZIC_2

10.10.2017.

Dejan Božić, voditelj Odjela automatizacije i energetike, održao je izuzetno posjećenu prezentaciju stručnog rada u okviru razmjene iskustava sa područja reverzibilnih hidroelektrana na najvećoj godišnjoj međunarodnoj konferenciji HYDRO 2017, koja se ove godine održava u Španjolskoj.

Prezentaciji rada pod nazivom „Transit-time flow measurements at pumped-storage plants“ su se, uz autora Dejana Božića, pridružili i koaturi, g. Davor Bojić, g. Nikša Vrkić, g. Stanko Sapunar i g. Šime Šimurina iz tvrtke HEP Proizvodnja d.o.o. Uspoređujući različite metode instalacije mjerne opreme pri ultrazvučnom mjerenju, rad donosi zanimljive podatke za sve one koji razmatraju implementaciju nekog od oblika mjerenja i mogućih načina njegove provedbe.

HYDRO 2017 najveća je godišnja konferencija i izložba na području hidroenergetike koja se ove godine održava od 9. do 11. listopada u španjolskom gradu Sevilji u Andaluziji. HYDRO 2017 okuplja međunarodnu zajednicu u dijalogu i razmjeni iskustava sa područja višenamjenskih brana, hidroelektrana i reverzibilnih hidroelektrana sa naglaskom na međunarodnu suradnju i zajednički rad na projektima razvoja hidropotencijala u svijetu.

Stručni rad „Transit-time flow measurements at pumped-storage plants“  bit će objavljen u HYDRO 2017 Zborniku radova po završetku konferencije.

 

Više informacija o HYDRO 2017 potražite ovdje .

Markoja d.o.o.

Osnovana 1994. godine, tvrtka Markoja d.o.o. kontinuirano širi portfelj rješenja i usluga nudeći složena
komunikacijska rješenja uz integraciju naprednih tehnologija, prateći razvoj tržišta i potrebe korisnika.
Tvrtka je organizirana u četiri odjela: Odjel mrežne infrastrukture i mjerne opreme, Odjel radiofrekvencijske
opreme i rješenja, Odjel automatizacije i energetike i Odjel servisa.