MARKOJA izlaže na Adria Security Summitu 2017

ASS 2017

05.09.2017.

Tvrtka Markoja d.o.o. predstavit će se na Adria Security Summitu, najvećoj je regionalnoj godišnjoj konferenciji i izložbi industrije sigurnosti koja će se održati od 13. do 15. rujna u novom konferencijskom centru Solaris Resorta u Šibeniku, gdje se očekuje sudjelovanje oko 800 profesionalaca iz područja sigurnosti.

Na izložbenom prostoru ovogodišnjeg Summita MARKOJA će predstaviti široku paletu proizvoda i rješenja sa područja komunikacijske opreme i rješenja te sustava detekcije, signalizacije, upravljanja i nadzora.

MARKOJA, kao sistem integrator, surađuje sa i zastupa niz vodećih svjetskih proizvođača komunikacijske opreme, a na Adria Security Summitu poseban naglasak će biti na području privatnih mobilnih mreža gdje MARKOJA razvija i nudi rješenja u suradnji s korporacijom Hytera.

Uz demonstraciju profesionalne opreme, sudionici će se moći informirati o širokom portfelju usluga koje MARKOJA  nudi – od evaluacije, razvoja i implementacije rješenja u skladu sa korisničkim zahtjevima i potrebama, pa do održavanja, nadzora i unapređenja postojećih sustava.

 

Za više informacija o Adria Security Summitu posjetite: http://www.adriasecuritysummit.com/

Markoja d.o.o.

Osnovana 1994. godine, tvrtka Markoja d.o.o. kontinuirano širi portfelj rješenja i usluga nudeći složena
komunikacijska rješenja uz integraciju naprednih tehnologija, prateći razvoj tržišta i potrebe korisnika.
Tvrtka je organizirana u četiri odjela: Odjel mrežne infrastrukture i mjerne opreme, Odjel radiofrekvencijske
opreme i rješenja, Odjel automatizacije i energetike i Odjel servisa.