MARKOJA na PMRExpo 2017

PMRExpo_2017_1

01.12.2017. –

Neprestano prateći globalne PMR trendove, delegacija Markoja pridružila se i ove godine PMRExpo-u, vodećem europskom sajmu za profesionalne mobilne radio komunikacije i kontrolne sobe održanom u Kölnu od 28. do 30. studenog.

PMRExpo pružio je idealnu platformu za profesionalnu razmjenu važnih novosti i događanja na području PMR-a, a međunarodnu izložbu pratio je opsežan program stručnih predavanja i prezentacija, među kojima je bila i PMR konferencija kao i svakodnevni stručni tematski forumi.

Za Markoju, kao sistem integratora koji surađuje s vodećim međunarodnim dobavljačima, PMRExpo odlična je prilika za susret s postojećim partnerima i razmatranje mogućnosti unapređenja ponude za hrvatsko tržište, kao i za pregled novih tehnologija te uspostavu novih partnerstva s ciljem širenja portfelja Markojinih rješenja i usluga.

Iz perspektive proizvoda, jedna od mnogih novosti zanimljivih hrvatskim korisnicima svakako je predstavljanje Hytera hibridnih PDC760 i PTC760 višenamjenskih naprednih radio uređaja koji kombiniraju PMR funkcionalnost s snažnim LTE aplikacijama, koje Markoja, u partnerstvu s Hyterom , dovodi u Hrvatsku 2018. godine.

Više informacija o sajmu PMRExpo: www.pmrexpo.de/en/pmrexpo/

Više informacija o korporaciji Hytera: www.hytera-mobilfunk.com/en/

Markoja d.o.o.

Osnovana 1994. godine, tvrtka Markoja d.o.o. kontinuirano širi portfelj rješenja i usluga nudeći složena
komunikacijska rješenja uz integraciju naprednih tehnologija, prateći razvoj tržišta i potrebe korisnika.
Tvrtka je organizirana u četiri odjela: Odjel mrežne infrastrukture i mjerne opreme, Odjel radiofrekvencijske
opreme i rješenja, Odjel automatizacije i energetike i Odjel servisa.