MARKOJA osnažuje stručne kompetencije svojih zaposlenika

certifikat-post-3

22.02.2017.
U cilju unapređenja specifičnih znanja i vještina trojica stručnjaka tvrtke Markoja d.o.o., Michael Bellini, Mijo Ivakić i Boris Karačony, sudjelovali su na stručnom treningu održanom u njemačkom gradu Niederwinklingu, sjedištu tvrtke gabo Systemtechnik GmbH. Uspješan završetak treninga i stečeni certifikat potvrđuje njihovu obučenost i stručnost u profesionalnom sklapanju i montiranju sustava pod nazivom gabocom-speed.pipe System.

Tvrtka gabo Systemtechnik GmbH usmjerena je ka specifičnom području razvoja i proizvodnje sustava mikro kanala za telekomunikacije i elektroenergetiku. Djelujući po cijeloj Europi, priznata je kao jedan od simbola za vrhunsku kvalitetu koju su prepoznale brojne telekomunikacijske tvrtke i mrežni operateri. Inovativna paleta proizvoda obuhvaća više od 800 patentiranih kanalica i armatura koji se nadopunjuju u 3 multikompatibilna sistemska rješenja  koja odgovaraju na zahtjeve širokog raspona, od polaganja novih svjetlovodnih mreža do popravka postojećih kabelskih kanala.

Sustav gabocom speed • pipe® je inovativni modularni sustav za “fiber-to-the-x” korisnička rješenja. Sustav osigurava visoku fleksibilnost pri korištenju postojećeg sustava kanala kao i izgradnji novih svjetlovodnih infrastrukturnih mreža i polaganju u zgradama. Najnovije širokopojasne mreže razvijene su zahvaljujući upravo njegovom racionalnom dizajnu i visokoj kvaliteti.

MARKOJA, kao sistem integrator, surađuje sa nizom vodećih europskih i svjetskih dobavljača opreme kako bi svojim korisnicima u Hrvatskoj i regiji osigurao vrhunsku kvalitetu i tehnološki napredna rješenja.  Tvrtka kontinuirano ulaže u znanje i stručne kompetencije svojih zaposlenika, a novi certifikati korisnicima jamče profesionalnost u dizajnu i implementaciji proizvodnih sustava ovog renomiranog njemačkog proizvođača.

Markoja d.o.o.

Osnovana 1994. godine, tvrtka Markoja d.o.o. kontinuirano širi portfelj rješenja i usluga nudeći složena
komunikacijska rješenja uz integraciju naprednih tehnologija, prateći razvoj tržišta i potrebe korisnika.
Tvrtka je organizirana u četiri odjela: Odjel mrežne infrastrukture i mjerne opreme, Odjel radiofrekvencijske
opreme i rješenja, Odjel automatizacije i energetike i Odjel servisa.