Markoja pokreće suradnju sa švicarskom tvrtkom GeoSIG

12.03.2019. –

Stekavši status srebrnog partnera, tvrtka Markoja d.o.o. sa švicarskom tvrtkom GeoSIG Ltd. pokreće suradnju na području naprednih mjernih i nadzornih rješenja.

GeoSIG je svjetski lider u dizajniranju i proizvodnji širokog asortimana visokokvalitetnih, preciznih instrumenata za nadzor vibracija i potresa te razvija seizmička, strukturna, dinamička i statička mjerna i nadzorna rješenja. Instrumenti GeoSIG-a u upotrebi su u više od 100 zemalja širom svijeta, sa preko 300 velikih instalacija na branama, mostovima, hidroelektranama, nuklearnim elektranama i sličnim značajnim objektima i građevinama.

Markoja, kao jedan od vodećih sistem integratora u Hrvatskoj, u svom partnerskom portfelju okuplja vrhunske svjetske proizvođače opreme kako bi svojim korisnicima u Hrvatskoj i regiji osigurao vrhunsku kvalitetu i tehnološki napredna rješenja, a partnerstvo sa švicarskim GeoSIG-om širi Markojinu ponudu inovativnih metoda praćenja strukturnih statusa i performansi te visoko specijaliziranih rješenja za industrijske objekte i zahtjevne građevine kao što su brane, mostovi ili hidroelektrane.

 

Za više informacija o GeoSIG Ltd. posjetite: www.geosig.com.

Markoja d.o.o.

Osnovana 1994. godine, tvrtka Markoja d.o.o. kontinuirano širi portfelj rješenja i usluga nudeći složena
komunikacijska rješenja uz integraciju naprednih tehnologija, prateći razvoj tržišta i potrebe korisnika.
Tvrtka je organizirana u četiri odjela: Odjel mrežne infrastrukture i mjerne opreme, Odjel radiofrekvencijske
opreme i rješenja, Odjel automatizacije i energetike i Odjel servisa.