Markoji tri MTCNA certifikata

15.04.2020.

Tvrtka Markoja d.o.o. proširila je znanja svojih stručnih timova za rješenja bazirana na hardverskim i softverskim proizvodima tvrtke MikroTik, čija oprema se koristi za izgradnju infrastrukture podatkovnih mreža u cijelom svijetu.

mikrotik-mtcna

Trojica Markojinih stručnjaka uspješno je završila MikroTik Akademiju i stekla MTCNA (MikroTik Certified Network Associate) certifikat, kojim su dobili svjetski priznatu i prepoznatljivu potvrdu o posjedovanju znanja i vještina iz područja upravljanja i konfiguracije bežičnih i žičanih mreža na RouterOS-u.

Uz to, Markojin tim ima certificirana i znanja na područjima: Cambium Networks System Management Administrator i cnPilot Enterprise Wi-Fi Certified.

Ovim znanjima Markoja proširuje ponudu izgradnje pasivne mrežne infrastrukture (bakar i optika) sa implementacijom aktivne opreme, a dosadašnja iskustva, kao što je realizacija projekata WIFI4EU na području Republike Hrvatske, potvrđuju sposobnost tvrtke da svojim korisnicima osigura izgradnju mrežne infrastrukture po principu ključ u ruke.

 

Za više informacija o MikroTiku posjetite: https://mikrotik.com/

Markoja d.o.o.

Osnovana 1994. godine, tvrtka Markoja d.o.o. kontinuirano širi portfelj rješenja i usluga nudeći složena
komunikacijska rješenja uz integraciju naprednih tehnologija, prateći razvoj tržišta i potrebe korisnika.
Tvrtka je organizirana u četiri odjela: Odjel mrežne infrastrukture i mjerne opreme, Odjel radiofrekvencijske
opreme i rješenja, Odjel automatizacije i energetike i Odjel servisa.