Novo partnerstvo

Tvrtka Markoja postala službeni distributer Plumettaz proizvoda za Hrvatsku i Sloveniju

Autor: markoja
event 28.03.2022.
Foto: Plumettaz

Početkom godine svoj portfolio renomiranih poslovnih partnera proširili smo na tvrtku Plumetazz. Postali smo službeni distributer Plumetazz proizvioda i rješenja na području Hrvatske i Slovenije.

Tvrtka Plumettaz je lider u proizvodnji uređaja za upuhivanje kabela i specijaliziranih vitla. Prvi uređaj za upuhivanje kabela na tržištu izdala je upravo ova tvrtka, još 80-ih godina prošlog stoljeća.

Od svog osnutka 1923. godine, Plumettaz je prepoznat na svjetskoj razini kroz svoje inovacije u područjima poljoprivrede, građevinarstva, željezničke industrije, energetike i telekomunikacija.

„Pushing vs. Pulling“
Do 1987. godine instalacija podzemnih kabela obavljala se u pravilu povlačenjem. Te je godine Plumettaz, sa svojim patentiranim sustavima Jetting, izumio sposobnost guranja kabela u cijevi pomoću zračnog ili vodenog pogona, čime je omogućeno postavljanje dužih, većih kabela uz manje ljudskog napora. Jedina ograničenja polaganja duljine kabela nameću proizvođači kabela, nosači i cestovna infrastruktura! Pouzdanost instalacije i smanjeni tehnički zahvati brzo su uvjerili tržište podzemnih kabela u prednosti Plumett tehnologije. Grupa Plumettaz postala je svjetski lider u ovom području.

U sklopu programa kontinuirane edukacije i usavršavanja stručnjaka naše tvrtke, posjetili smo sjedište Plumettaz kompanije u Švicarskoj s ciljem stjecanja znanja i ekspertize nad njihovim proizvodima, što uključuje servis i prodaju.

Foto: Plumettaz
Foto: Plumettaz