HUBER+SUHNER Roadshow u Zagrebu

H+S ROADSHOW 2017

13.06.2017.

MARKOJA je, kao suorganizator, bio domaćin HUBER+SUHNER europske turneje koja je posjetila Zagreb od 08. do 12. lipnja 2017. godine. Ovogodišnji Roadshow, pod nazivom Ready for 5G?, posvećen je putu prema 5G i konfiguraciji mrežnih rješenja koja omogućuju pripremu za 5G.

Hrvatskim korisnicima su tako predstavljeni proizvodi i rješenja koja se mogu prilagoditi individualnim specifičnim potrebama u projektiranju i razvoju infrastrukture na putu tranzicije prema 5G.

Proizvodi i rješenja:

5G-products-solutions

HUBER+SUHNER, sa sjedištem u Švicarskoj, vodeći je svjetski proizvođač komunikacijskih komponenti i sustava usmjeren na područja komunikacija, transporta i industrije sa temeljnim kompetencijama u radiofrekvencijskim, svjetlovodnim i niskonfrekventnim tehnologijama.

MARKOJA, kao partner i distributer vodećih svjetskih proizvođača komunikacijskih sustava, sa HUBER+SUHNER grupom surađuje od 2002. godine, prvenstveno na području rješenja u svjetlovodnim komunikacijama za korisnike u Hrvatskoj. Više od desetljeća suradnje sa ovim renomiranim švicarskim dobavljačem potvrđuje da su hrvatski korisnici prepoznali i cijene kvalitetu širokog portfelja proizvoda i rješenja koje im ova suradnja stavlja na raspolaganje.

Markoja d.o.o.

Osnovana 1994. godine, tvrtka Markoja d.o.o. kontinuirano širi portfelj rješenja i usluga nudeći složena
komunikacijska rješenja uz integraciju naprednih tehnologija, prateći razvoj tržišta i potrebe korisnika.
Tvrtka je organizirana u četiri odjela: Odjel mrežne infrastrukture i mjerne opreme, Odjel radiofrekvencijske
opreme i rješenja, Odjel automatizacije i energetike i Odjel servisa.