MARKOJA na Danima zaštite i sigurnosti 2017 u Zagrebu

logo

14.09.2017. – 

MARKOJA se pridružuje manifestaciji Dani zaštite i sigurnosti 2017 koja će se održati u Zagrebu, od 17. do 19. rujna 2017. godine, a koja ima za cilj upoznati stručnu i širu javnost s uslugama i opremom javnog i privatnog sektora sa područja sigurnosti i zaštite.

Na izložbenom prostoru na Trgu bana Josipa Jelačića MARKOJA  će predstaviti široku paletu proizvoda i rješenja sa područja komunikacijske opreme i rješenja te sustava detekcije, signalizacije, upravljanja i nadzora. Surađujući s nizom renomiranih proizvođača komunikacijske opreme, MARKOJA će na Danima zaštite i sigurnosti 2017 prezentirati digitalna komunikacijska rješenja u koja se može pouzdati u kriznim situacijama, a koja razvija u suradnji korporacijom Hytera.

Uz demonstraciju opreme i rješenja sa području profesionalnih mobilnih komunikacija, MARKOJA će izložiti i elektroničku sirenu serije ES koja je razvijena u Hrvatskoj za potreba uzbunjivanja i obavješćivanja pučanstva u slučaju akcidentnih situacija, požara ili prirodnih katastrofa.

Dane zaštite i sigurnosti 2017 organiziraju Hrvatski forum za urbanu sigurnost i časopis Zaštita, a održat će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.

 

Za više o Danima zaštite i sigurnosti 2017 posjetite: http://zastita.info/hr/dani-zastite-i-sigurnosti/o-danima2017/

Markoja d.o.o.

Osnovana 1994. godine, tvrtka Markoja d.o.o. kontinuirano širi portfelj rješenja i usluga nudeći složena
komunikacijska rješenja uz integraciju naprednih tehnologija, prateći razvoj tržišta i potrebe korisnika.
Tvrtka je organizirana u četiri odjela: Odjel mrežne infrastrukture i mjerne opreme, Odjel radiofrekvencijske
opreme i rješenja, Odjel automatizacije i energetike i Odjel servisa.